VEČERA KOD KOLINDE Od pršuta i kulena, preko zeca i purice do štrukli

Autor:

esplanade.hr

Nakon susreta na Pantovčaku s PRH Kolindom Grabar Kitarović i obilaska grada na brojnim adresama, Vučićevo izaslanstvo je opet u Uredu predsjednice na službenoj svečanoj večeri.

Gostima će prvo biti poslužena hladna plata s pršutom, kulenom, šunkom i hrenom te sir i vrhnje. Za toplo predjelo biti će pileća jetrica i šampinjoni sa žara.

Slijedi zagorska juha pa za glavno jelo pečeni zec, pečena purica i stubička pisanica. Za desert su pečeni štrukli, savijača od jabuka i savijača od višanja.

Gostima će biti posluženo bijelo vino chardonnay Krauthaker rosenberg , crno vino dingač Matuško te pjenušac Senator Cattunar.

Večeri na Pantovčaku prisustvovat će stotinu gostiju i biti će zatvorena za javnost, donosi tportal.

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.