Turistički i ugostiteljski djelatnici od slijedećeg će tjedna u Crikvenici učiti osnove interakcije i ophođenja s gostima s invaliditetom, a tu im je edukaciju osigurala Udruga nastavnika u djelatnosti ugostiteljskog obrazovanja i partnerske udruge.
Edukacija se odvija u okviru projekta “CookLook” pa će uz ostale radionice biti održana iradionica “Dostupni turizam i rad s gostima – osobama s invaliditetom”, najavili su iz Turističke zajednice Grada Crikvenice.
U besplatnoj radionici sudjelovat će konobari, slastičari, barmeni, reepcioneri, hotelski domaćini te vlasnici ugostiteljskih objekata. Vodit će ju profesionalni kuhar i predsjednik Uduge nastavnika u djelatnosti ugostiteljskog obrazovanja Vedran Habel.
Projekt “CookLook” provodi se od srpnja 2015. do ožujka 2016., sufinancira ga Ministarstvo turizma, a njime se promiče ideja dostupnog turizma, kako bi se svima omogućilo funkcionalno, neovisno i dostojenstveno korištenje turističkih proizvoda.
Komentari