MEĐU STO NAJBOLJIH Dani rižota u opuštenom Le Bistrou

Autor:

Promo

Šarmantni Le Bistro Hotela Esplanade najavljuje slasne ‘Dane rižota’ uz selekciju vina Franković.

Posebna gastro ponuda traje u periodu do 20. ožujka, u kojoj je chef Ana Grgić pripremila niz primamljivih kombinacija ovog omiljenog jela fine, mirisne i kremaste teksture.

Povod promociji je i činjenica da je rižoto chefice Ane Grgić ponovno uvršten među stotinu najboljih svjetskih rižota prema novom vodiču ‘Guida Gallo’ kojeg je izdao Riso Gallo za 2016. godinu.

Ana Grgić, rižoto1

Ana Grgić, rižoto2

Ana Grgić, rižoto3

Ana Grgić, rižoto4

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)