Jedan je to od najstarijih europskih brendova koji već 30 godina prepoznaje ne samo važnost zdrave hrane prema najvišim standardima ekološke kvalitete, nego i snagu razvojnih partnerstava koja se odlikuje u cijelom dobavljačkom lancu: od proizvođača do potrošača.
Upravo je tjestenina zaštitni znak talijanske kuhinje, a za vrhunsku tjesteninu koja ima bogat okus, ugodnu teksturu i konzistenciju u kuhanju, La Bio Idea ima savršenu recepturu:
· Polagano mljevenje pšenice u 28 koraka, kako bi brašno bilo hladno i zadržalo hranjivu vrijednost i okus. Mljevenje se vrši neposredno prije zamjesa tijesta.
· Tjestenina se oblikuje triput sporije nego li je to uobičajeno, kako bi se postigla potrebna finoća.
· Sušenje se odvija na temperaturi od samo 40 stupnjeva, tako da maksimalno zadržava nutrijente, miris i okus.
Majstorski proizvodi La Bio Idea dolaze od malih proizvođača s juga Italije, a kako slogan „Con amore e passione“ sugerira, stvoreni su s ljubavlju i posvećenošću kako bi na naš tanjur donijeli najbolju moguću ravnotežu mediteranske prehrane.
Ovu filozofiju La Bio Idea slijedi i u distribuciji te se tjestenina, passate, pesto, aceto balsamico, mahunarke… mogu pronaći isključivo u trgovinama ekološkim proizvodima.
Više informacija potražite na www.biobio.hr.
Komentari