HIT MANIKURE JESENI: Na noktima će se nositi kokosovo mlijeko, espresso, vino i safari

Autor:

Pixabay

I dok ljeto voli vibrantne i svijetle boje, tople nijanse, poput mahagonij ili espresso smeđe – u kosi i na noktima, rezervirane su za jesen.

Ova posljednja bit će apsolutni hit u salonima za manikuru, baš kao i nijansa terakote, sjajan blend sezonskih, narančastih i smeđih tonova. Tu je i boja kokosovog mlijeka.

 

Kokos nosi sa sobom dašak iščezlog ljeta, a punoća nijanse kokosovog mlijeka sjajno se stapa s bogatim bojama jeseni.

U modi su i prozirne, želatinaste nijanse te krem tonovi.

U nastavku vam donosimo nekoliko trendi jesenskih manikura.

Espresso nokti

Da krenemo s najpopularnijom bojom sezone. Espresso smeđa tek se za nijansu razlikuje od čokoladno smeđe i za par je nijansi udaljena od crne. Noktima daje glamur i eleganciju i što je najbolje, slaže se sa svim vašim odjevnim kombinacijama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ania Staszałek (@ania_staszalek)

Prozirni nokti

Prozirne manikure ljetni su klasik, no nosit će se i ove jeseni, ali ne u ružičastim nijansama ili boji breskve, već u zagasitijim izdanjima poput boje dima, mahovine i već spomenutog espressa.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melanie Graves (@overglowedit)

Kokosovo mlijeko

Od neutralnih nijansi ove jeseni hit će biti nijansa kokosovog mlijeka. Nježno bijela, kremasta, diskretno prozirna, ova boja na noktima izgleda izuzetno elegantno, uredno i čisto.

 

Životinjski uzorak

U modi je životinjski uzorak. Nećete pogriješiti izaberete li zebru, zmiju, leoparda ili krokodila za svoje nokte. Kombinacija boja može biti imitacija iz prirode. Primjerice, kod zebre crna i bijela ili možete napraviti twist pa umjesto jedne od njih staviti bordo ili pak dodate malo ružičaste u animalni uzorak. 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Phoebe Cascarina (@phoebesummernails)

Kad smo kod bordo boje, ni s njom ne možete pogriješiti ove jeseni. U modi su sve tamne nijanse crvene – od burgundije do višnje.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.