Restoran Matsunoki, smješten u nagrađivanom lošinjskom hotelu Bellevue, dobio je novog vrhunskog chefa – Orhana Cakiroglua.
Ovaj velemajstor suvremene japanske kuhinje svoju je impresivnu kulinarsku karijeru izgradio u nekim od najpoznatijih i najnagrađivanijih svjetskih restorana. Restoran Matsunoki se može pohvaliti prestižnim Michelinovim tanjurom te izuzetno vrijednom nagradom ‘Best of Award of Excellence’.
Sve čari japanske kulture i gastronomije gosti će moći iskusiti i okusiti već nadolazećeg vikenda (od 27. do 29. svibnja) u okviru jedinstvenog događanja ‘Discover Japan’, koji će se održavati u restoranu Matsunoki. Chefu Cakirogluu pridružit će se chef Yoshizumi Nagaya, još jedan velemajstor japanske kuhinje i vlasnik Michelinove zvjezdice.
Lošinj će nakratko postati otok izlazećeg sunca, jer se u hotelu Bellevue priprema neviđeni gastro spektakl. Uz uživanje u japanskim specijalitetima, gosti mogu doživjeti drevnu japansku kulturu i intrigantni azijski životni stil, koji će predstaviti program prepun radionica i ceremonija.
Osim upoznavanja s umjetnošću bonsaija, tradicijom ispijanja čaja i borilačkom vještinom kendo, goste će oduševiti i večera – Rising Sun Grand Master Dinner.
S obzirom na to da je hotel Bellevue službeno prepoznat te nagrađen kao najbolji hotelski Spa & Wellness na svijetu, goste ovog nezaboravnog vikenda očekuje i wellness iskustvo, koje će ih upoznati s tajnama dugovječnosti te tjelesnog i duševnog mira drevnog Japana (Ikigai Wellness i shiatsu masaža).
Komentari