Hotel Esplanade s veseljem predstavlja Dane gurmanskih delicija sa zagrebačkim jagodama.
Sezona ovih slatkih, crvenih, mirisnih plodova inspirirala je cheficu Anu Grgić da kreira delicije koje su od danas u ponudi Le Bistroa, Esplanade bara i Oleander terase.
Riječ je o kombinacijama poput moussea od guščje jetre sa salatom od jagoda i celera, aromatizirane panna cotte od brie sira s mariniranim jagodama i tartufima ili salate od pečenih šparoga i jagoda s listićima pršuta.
Slatku stranu nježnih, mirisnih i sočnih jagoda isprobajte u slasticama poput pjenastog moussea od bijele čokolade i jagoda s pistacijama, meringuea od bazge s divljim jagodama i ledenom panna cottom, osvježavajućeg semifredda te klasika – jagode sa sladoledom od mente.
Podijelite trenutak s nekim posebnim uz čokoladni foundue za dvoje – zavodljivi spoj vruće belgijske čokolade, svježih jagoda, kremastog mascarponea i krokanta od badema…
Komentari