Croatia Airlines s početkom najljepšeg adventskog doba uvodi novu ponudu kvalitetnih obroka u svoje zrakoplove kako bi putnike upoznao s bogatom gastronomijom naše zemlje.
Putnici poslovnog razreda Croatia Airlinesa u sklopu projekta ‘Inspirirani Hrvatskom’ moći će uživati u osvježenim verzijama obroka temeljenim na autohtonim receptima primorske i kontinentalne Hrvatske.
Priznati chef Dino Galvagno i Leopold Botteri, vlasnik splitskog Uje oil bara, kreirali su jelovnike pošto su detaljno analizirali, pripremali i testirali obroke od kvalitetnih domaćih namirnica.
Osobnom iskustvu pridodali su iskustva svjetskih chefova i slične analize drugih zrakoplovnih kompanija te su došli do savršene kombinacije sastojaka koja svako ponuđeno jelo predstavlja u najboljem svjetlu.
Tako putnici na letovima Croatia Airlinesa od ovog adventskog doba mogu uživati u tradicionalnim jelima kao što su purica s mlincima, pašticada, viška pogača ili pak splitska torta…
Komentari