NESREĆA U ZAGREBU Vozač umro tijekom vožnje, automobil sletio na tramvajsku prugu, ljudi u šoku

Autor:

02.10.2009., Zagreb - Na Drzicevoj se dogodila prometna nesreca u kojoj su sudjelovala 3 automobila od kojih je jedan sluzbeno vozilo Zagrebackog holdinga. U nesreci nema ozlijedjenih.rPhoto: Petar Glebov/24sata

Photo: Petar Glebov/24sata; ilustracija

U Novom Zagrebu, na Aveniji Dubrovnik kod Zagrebačkog velesajma, dogodila se prometna nesreća. Automobil je najednom završio na tramvajskim tračnicama. Ostali vozači u šoku su ugledali kako automobil naglo slijeće s kolnika, leti na tramvajske tračnice i zabija se u stup.

Bilo je to oko 8.40 sati jutros. Nesretni čovjek, vozač osobnog automobila, umro je za volanom. Prema prvim informacijama s mjesta događaja, muškarcu je tijekom vožnje pozlilo. Prolaznici su odmah alarmirali dežurne službe, međutim, djelatnici Hitne čovjeku starije životne dobi nisu mogli pomoći.

Beživotno tijelo vozača prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do smrtnog ishoda.

Zbog policijskog očevida navedenom je dionicom promet otežan, tramvajski promet bio je obustavljen pa su neke linije vozile skraćeno, javljeno je.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.